Jeg ønsker at ændre i min bestilling. Er det muligt?

Følg

Ønsker du at slette enkelte varer fra din bestilling, kræver det at du lægger en ny bestilling og derefter sletter den gamle bestilling.

SÅDAN GØR DU:

• 1) Sørg for at de varer du ønsker i din bestilling er vinklet af med et flueben.
  • 2) Overfør så dine varer til indkøbsvognen ved at klikke på knappen "Overfør til Indkøbsvogn".
  • 3) Tilføj så eventuelle nye varer, og gennemfør bestillingen på normal vis.
  • 4) Find nu den gamle/forkerte bestilling på "Min profil og mine køb" og slet den ved at klikke på knappen "Slet Bestilling".