Jeg ønsker at annullere min ordre. Kan jeg gøre det?

Følg

Ja, det kan du.

Har du fortrudt dit køb af dagligvarer, kan Du selv annullere din bestilling under menupunktet "Min profil og mine køb". Her vælger du bestillingen under "Fremtidige bestillinger" og trykker "Slet bestilling".

Er det ikke længere muligt selv at slette bestillingen, fordi fristen for at slette en bestilling er overskredet, skal du i stedet kontakte vores kundeservice på 70 20 17 22. Vores kundeservice vil så vidt muligt forsøge at stoppe din bestilling og få den annulleret, hvis ikke pakningen af ordren er påbegyndt. Er pakningen påbegyndt, kan vi desværre ikke annullere din bestilling.