COOKIES

Følg

Når du besøger Osuma.dk gemmes der information (en cookie) om dit besøg lokalt på den computer, som du bruger. Cookien indeholder krypteret information omkring bl.a. dit bruger-id, dit postnummer og øvrige informationer, så dine indstillinger huskes til næste gang, du besøger Osuma.dk. På den måde gør vi brugen af Osuma.dk endnu nemmere, så du på den måde får en bedre oplevelse.

Osuma.dk benytter altså kort sagt cookies for, at du som bruger af vores hjemmeside, får den bedste brugeroplevelse. Cookien indeholder hverken kontakt-/betalingsinformationer eller andre personfølsomme informationer.

I Internet Explorer kan du slette dine cookies under menuen "Funktioner" > "Internetindstillinger" > "Slet Cookies".

Dataansvarlig er Osuma.dk ApS.