ANNULLERE ORDRE

Følg

Har du fortrudt dit køb af dagligvarer, kan Du selv annullere din bestilling under menupunktet "Min profil og mine køb". Her vælger du bestillingen under "Fremtidige bestillinger" og trykker "Slet bestilling".

Er det ikke længere muligt selv at slette bestillingen, fordi fristen for at slette en bestilling er overskredet, skal du i stedet kontakte vores kundeservice på 70 20 17 22. Vores kundeservice vil så vidt muligt forsøge at stoppe din bestilling og få den annulleret hvis ikke pakningen af ordren er påbegyndt.

Er pakningen af varerne påbegyndt vil Du kunne vælge mellem:

1) at få varerne pakket og leveret på et senere tidspunkt/en anden dag.

2) at få annulleret din bestilling og få dine penge tilbage. Vi fratrækker dog 100,00 kr. i leverings- og håndteringsomkostninger. Dette er kun gældende såfremt varerne endnu ikke har forladt butikken hvor de er pakket.

Har varerne forladt butikken henvises til punktet "ER DU IKKE HJEMME VED LEVERING?" ovenfor.