EMBALLAGEN?

Følg

Der er ingen specialemballage eller upraktiske leveringsforhold. Alt sker fuldstændigt som du selv ville have gjort det, men du slipper bare for selv at bruge tid på at købe ind, stå i kø og slæbe tunge bæreposer. Vælger du levering på køkkenbordet, vil du modtage varerne i Osuma.dk plastickasser, som chaufføren tager med igen. Skal du i stedet have varerne sat ved døren, vil det blive leveret i poser samt termoposer.

Får du varerne leveret med Post Danmark, så vil varerne blive leveret i termokasser samt papkasser. Termokasserne samt fryseelementerne kan du returnere ved din næste levering, kvit og frit.