PERSONDATAPOLITIK & DATAREGISTRERING

Følg

Osuma.dk indsamler kun nødvendige data, som kræves for at kunne gennemføre og servicere handelstransaktioner, herunder kontakt-, leverings- og betalingsinformationer.

Kontakt- og leveringsinformationer (navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse) opbevares på døgnovervågede servere i specialindrettede tyverisikrede serverrum. Informationerne overføres i SSL-krypteret tilstand, men opbevares ukrypteret.

Kontakt- og leveringsinformationer behandles fortroligt i fem år, som det er påkrævet i bogføringsloven. Osuma.dk sælger ikke kundeinformationer og deler ikke dine kontaktdata med andre.

Betalingskortinformationer sendes direkte til PBS via en SSL-krypteret forbindelse og opbevares ikke af Osuma.dk.

Du har altid ret til og mulighed for at kontakte Osuma.dk's kundeservice for at få indsigt i, hvilke data der er registreret om dig, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering.

Når du anvender Osuma.dk, gemmes der information (en cookie) lokalt på den computer, du bruger. Cookien indeholder krypteret information om din varekøb, så dine indstillinger huskes til næste gang, du anvender computeren. Cookien indeholder ikke kontakt- eller betalingsinformationer.

Osuma.dk samler desuden en række ikke-personlige informationer om serverbelastning og besøgstrafik for at kunne optimere sin hjemmeside og kundeservice.

I Internet Explorer kan du slette dine cookies under menuen "Funktioner" > "Internetindstillinger" > "Slet Cookies".

Dataansvarlig er Osuma.dk ApS.