Hvornår på dagen leverer I?

Følg

Vi kan levere dine dagligvarer i netop det tidsinterval som passer dig. Vi har blandt andet både formiddag, eftermiddag og aftenleveringer. I nogle områder har vi endda sen-aftenleveringer.

For at se hvilke intervaller du kan vælge imellem gå da til Osuma.dk og indtast dit postnummer. Herefter kan du blandt andet se hvornår vi hurtigst muligt kan levere dagligvarer til din adresse. Derudover kan du også se hvilke fremtidige muligheder du har ved at klikke på (vælg) som er at finde i samme linje som vores hurtigst mulige leveringstidspunkt fremgår.

Hvis du er i tvivl om hvordan du gør, så tag endelig fat i vores kundeservice på tlf. 7020 1722. Vi sidder ved telefonen mandag til fredag fra kl. 09:00 til kl. 20:00

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning