FORTRYDELSE & LEVERING

Følg

I visse postnumre kan du ændre i din bestilling eller annullere hele din bestilling helt frem til  kl. 05:30 på dagen for levering. I andre områder kan deadline for annullering og ændringer være kortere, idet varerne bringes ud af én af vores samarbejdspartnere.

Log på Osuma.dk med din e-mail adresse og kodeord, så du får adgang til funktionen "Min profil og mine køb". Du kan altid logge ind på din personlige konto via "log in" øverst til højre på siden.

På "Min profil og mine køb" fremgår dine "Fremtidige bestillinger". Klik på "Vis bestilling" ud for den bestilling, som du ønsker at ændre.

Ønsker du at annullere hele din bestilling, skal du blot klikke på knappen "Slet bestilling" øverst på siden.

Ønsker du at slette enkelte varer fra din bestilling, kræver det, at du lægger en ny bestilling og derefter sletter den gamle bestilling.

SÅDAN GØR DU:

• 1) Sørg for at de varer du ønsker i din bestilling er vinget af med et flueben.
  • 2) Overfør så dine varer til indkøbsvognen ved at klikke på knappen "Overfør til Indkøbsvogn".
  • 3) Tilføj så eventuelle nye varer, og gennemfør bestillingen på normal vis.
  • 4) Find nu den gamle/forkerte bestilling på "Min profil og mine køb" og slet den ved at klikke på knappen "Slet Bestilling".