FORTRYDELSE & LEVERING

Følg

Du kan slette varer fra en bestilling eller annullere hele din bestilling helt frem til leveringsdagen kl. 05.30. Hvis du har bestilt til levering mellem kl 08.00-11.30 er det dagen forinden kl. 05.30.

Log på Osuma.dk med din e-mail adresse og kodeord, så du får adgang til funktionen "Min profil og mine køb". Du kan altid logge ind på din personlige konto via "log in" øverst til højre på siden.

På "Min profil og mine køb" fremgår dine "Fremtidige bestillinger". Klik på "Vis bestilling" ud for den bestilling som du ønsker at ændre.

Ønsker du at annullere hele din bestilling skal du blot klikke på knappen "Slet bestilling" øverst på siden.

Ønsker du at slette enkelte varer fra din bestilling, kræver det at du lægger en ny bestilling og derefter sletter den gamle bestilling.

SÅDAN GØR DU:

• 1) Sørg for at de varer du ønsker i din bestilling er vinklet af med et flueben.
  • 2) Overfør så dine varer til indkøbsvognen ved at klikke på knappen "Overfør til Indkøbsvogn".
  • 3) Tilføj så eventuelle nye varer, og gennemfør bestillingen på normal vis.
  • 4) Find nu den gamle/forkerte bestilling på "Min profil og mine køb" og slet den ved at klikke på knappen "Slet Bestilling".