FORBEHOLD - VAREINFORMATION

Følg

Osuma.dk gør et stort arbejde for at sikre korrekt vareinformation, men vareinformationerne ændres løbende og kan være forskellige fra dem, som vises på Osuma.dk.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller rettelser til en vare eller til vareinformationerne, er du altid velkommen til at kontakte Osuma.dk.

Vareinformationerne er producenternes egne. Osuma.dk tager ikke ansvar for informationernes korrekthed, og der tages forbehold for tastefejl.

Alle billeder er repræsentative billeder af, hvordan varen har set ud på registreringstidspunktet. Emballager ændres løbende, og den leverede vares emballagedesign kan afvige fra den, der vises på billedet.

Du bør altid læse teksten på den fysiske vare, inden du bruger den, især hvis du stiller bestemte krav til næringsindhold og produktsammensætning eller er allergisk.